MP Bouwcombinatie

uw bouwpartner

MP Bouwcombinatie is sedert 2011 ook een samenwerking aangegaan met "Punt Extra" te Veldhoven.
De doelstelling van "Punt Extra " is gelijk aan die van Lekker Leven echter de opdrachtmogelijkheden zijn nog breder van aard. U kunt hier denken aan bemiddeling van zorg, verbouw, onderhoud tot zelfs notarieel werk.

Vraag of probleem? PuntExtra zoekt de oplossing!
Hoe kom ik aan een betrouwbare klusjesman? Is er bij mij in de buurt een maaltijdservice? Waar vind ik een geschikte opvoedcursus? Kan ik ergens tips uitwisselen met jonge ouders? Zijn er pedicures die aan huis komen?
Dit soort vragen, en vele andere, komen dagelijks binnen bij het Adviescentrum van PuntExtra. Vrijwel altijd kunnen de medewerkers een antwoord geven en mensen op weg helpen. PuntExtra is voor inwoners van de regio Zuidoost Brabant dé spin in het web als het gaat om dienstverlening en extra services. Leden kunnen bij PuntExtra terecht voor advies, ondersteuning en bemiddeling naar diensten. Zij profiteren ook van kortingen.

Praktische diensten voor iedereen
PuntExtra is er voor iedereen. Voor jonge ouders, alleenstaanden, gezinnen met pubers, drukbezette tweeverdieners, mantelzorgers en senioren. Een belangrijk uitgangspunt is het bevorderen van onafhankelijkheid en 'samenredzaamheid'.

Lees meer op www.puntextra.nl